واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

زردآلو میوه دوستدار قلب و سلامت روان

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان خراسان جنوبی اظهار کرد: زردآلو غنی از گروهی آنتی اکسیدان‌های پلی فنول به نام فلاونوئید‌ها است که نشان داده باعث محافظت زیاد در برابر بیماری‌ها از جمله دیابت و بیماری‌های قلبی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۷ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 17
کد خبر: ۱۹۹۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان خراسان جنوبی اظهار کرد: زردآلو غنی از گروهی آنتی اکسیدان‌های پلی فنول به نام فلاونوئید‌ها است که نشان داده باعث محافظت زیاد در برابر بیماری‌ها از جمله دیابت و بیماری‌های قلبی می‌شود.


طیبه شاهی با اشاره به خواص میوه زردآلو که به طلای تابستان معروف است، گفت: ۷۰ گرم زردالو (تقریبا دو عدد) دارای ۳۴ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم پروتئین، ۰/۲۷ گرم چربی، ۱/۵ گرم فیبر بوده و ۸درصد ویتامین آ روزانه، ۸درصد ویتامین سی، ۴درصد ویتامین‌ای و ۴درصد پتاسیم روزانه را تامین می‌کند.

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: زردآلو منبع خوبی برای بسیاری از آنتی اکسیدان‌ها از جمله بتا کاروتن و ویتامین‌های A، C و E است، علاوه بر این، غنی از گروهی آنتی اکسیدان‌های پلی فنول به نام فلاونوئید‌ها است که نشان داده باعث محافظت زیاد در برابر بیماری‌ها از جمله دیابت و بیماری‌های قلبی می‌شود.

شاهی با اشاره به اینکه ویتامین A نقش مهمی در جلوگیری از نابینایی شبانه، اختلال ناشی از وجود رنگدانه‌های روشن در چشم دارد، در حالی که ویتامین E یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که مستقیماً وارد چشم می‌شود تا آن‌ها را از آسیب رادیکال آزاد محافظت کند. در صورتی که بتاکاروتن که به زردآلو‌ها رنگ زرد-نارنجی می‌بخشد به عنوان پیش‌ساز ویتامین A عمل می‌کند.

وی با اشاره به اینکه زردآلو از نظر پتاسیم بسیار غنی است و مصرف کافی پتاسیم به جلوگیری از نفخ و حفظ فشار خون کمک می‌کند، گفت: وجود چربی‌های سالم در هسته زردالو به کاهش کلسترول بد کمک می‌کند.

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: هسته‌های زردآلو همچنین حاوی اسید‌های چرب ضروری (امگا ۶ و امگا ۳) هستند که به مبارزه با بیماری‌های قلبی، بهبود سلامت روان و داشتن مزایای دیگر کمک می‌کند.

شاهی یادآور شد: در هسته‌های تلخ، آمیگدالین۱۷ وجود دارد که اگر چه اثرات ضد سرطان آن در تحقیقات گزارش شده، ولی مصرف بالای این ماده تلخ باعث سرگیجه، سردرد، تهوع و استفراغ، تنفس سریع و پی در پی، ضربان قلب سریع، بی‌قراری، ضعف و حتی می‌تواند منجر به آسیب قلب، مغز و اعصاب شود و حتی ممکن است منجر به مرگ شود. / روزنو

ارسال نظر
آخرین اخبار